Hello!

Suntem o echipa de sase oameni diferiti - introverti, extroverti, iubitori de carne, vegetarieni - name it, we have it! Silvana si Dana se stiu de multa vreme, s-au cunoscut facand voluntariat in facultate si au ramas prietene de atunci. Adrian este reprezentatul culturii spaniole din echipa - cel care ne da mereu sfaturi financiare, dar niciodata reteta lui de tortilla de patatas. Costin este “Inventatorul”, mereu venind cu idei creative. Pasiunea lui, combinata cu pozitivismul lui Daniel si entuziasmul lui Theodor conduc mereu la intamplari pe care nu le uiti prea usor.


Tehnologia si dorinta de a ajuta alti oameni ne-au adus impreuna. Intrucat comunicarea este un aspect foarte important in vietile noastre, ne-am decis sa cream o aplicatie mobila care ajuta oamenii cu dizabilitati de vorbire sa converseze intr-un mod mai usor. 


Aplicatia este bazata pe selectarea unor imagini sau cuvinte care transmit in mod vizual si auditiv ceea ce utilizatorul nu este capabil sa spuna interlocutorului. Vor exista categorii generale pe care utilizatorul le poate folosi, avand si posibilitatea de adaugare a unor cuvinte, fraze sau categorii frecvent utilizate, spre exemplu in cadrul activitatii la locul de munca.


Focusul nostru este sa cream o aplicatie usor de utilizat, customizabila dupa nevoile utilizatorului si care sa faciliteze o comunicare cu un tempo cat mai natural.