Accesibility Hackathon

Citește Cod de conduită

Toți participanții, membrii din echipa de organizare și afiliații acestora, licențiații, partenerii promoționali, dezvoltatorii, reprezentanții legali, cesionarii, agenții și licențiații la evenimentul nostru trebuie sa fie de acord cu următorul cod de conduită. Organizatorii vor aplica acest cod pe tot parcursul evenimentului. Așteptăm cooperarea tuturor participanților pentru a contribui la asigurarea unui mediu sigur pentru toată lumea.

Evenimentul nostru ,,Accessbility Hackathon” este dedicat oferirii unei experiențe tuturor persoanelor interesate de acest eveniment, indiferent de sex, identitatea și exprimarea de gen, vârstă, orientare sexuală, dizabilitate, aspect fizic, dimensiunea corpului, rasă sau religie (sau lipsa acesteia). Nu tolerăm hărțuirea participanților la eveniment sub nicio formă. Limbajul și imaginile sexuale nu sunt adecvate pentru niciun loc al evenimentului, inclusiv discuții, ateliere, petreceri sau alte medii online. Participanții la eveniment care încalcă aceste reguli pot fi sancționați sau excluși din concurs de către organizatori.

În ediția virtuală a acestui concurs, orice formă de agresiune sau comentarii verbale jignitoare este interzisă. Organizatorii își rezervă dreptul de a elimina participantul din eveniment dacă acesta are comentarii negative, folosește un limbaj trivial și referințe la sex, vârstă, orientare sexuală, dizabilități, aspect fizic, dimensiunea corpului, rasă etc. ca insultă aduse altor participanți, parteneri, sponsori sau organizatori.

Hărțuirea include comentarii verbale jignitoare legate de sex, vârstă, orientare sexuală, dizabilitate, aspect fizic, dimensiunea corpului, rasă, religie, imagini sexuale în spații publice, intimidare deliberată, urmărire, urmărire, hărțuire a fotografiilor sau înregistrărilor, întreruperea susținută a discuțiilor sau alte evenimente, contact fizic inadecvat și atenție sexuală nedorită.

Afiliații evenimentului, licențiații, partenerii promoționali, dezvoltatorii, reprezentanții legali, cesionarii, agenții și licențiații sunt, de asemenea, supuși politicii anti-hărțuire. În special, sponsorii nu trebuie să utilizeze imagini, activități sau alte materiale sexualizate.

Dacă un participant se angajează într-un comportament hărțuitor, organizatorii evenimentului pot lua orice acțiune pe care o consideră adecvată, inclusiv avertizarea făptașului sau excluderea din eveniment.

Dacă sunteți hărțuit sau observați că altcineva este hărțuit, vă rugăm să contactați imediat un membru al echipei organizatorilor. Participanții solicitați să oprească orice comportament de hărțuire sunt așteptați să se conformeze imediat.

Organizatorii evenimentului vor fi bucuroși să ajute participanții, să contacteze forțele de ordine locale, să ofere escorte sau să îi ajute pe cei care suferă hărțuire să se simtă în siguranță pe durata evenimentului.

Ne așteptăm ca participanții să respecte aceste reguli ale evenimentului