Accesibility Hackathon

Răsfoiește printre Întrebările frecvente

Nu, participarea anterioară la alte competiții de programare nu este un criteriu în selecția participanților la Accessibility Hackathon.

În perioada 17 martie - 15 aprilie, vom analiza aplicările la hackathon și vom decide care sunt echipele care vor intra în competiție. În această perioadă poți verifica adresa de email pentru notificări din partea noastră, iar pentru orice întrebări sau nelămuriri ne poți contacta oricând pe contact@devtalks.ro.

Accessibility Hackathon este un eveniment care va avea loc exclusiv online. Din punct de vedere logistic participanții vor avea nevoie de un calculator/laptop de pe care vor lucra la dezvoltarea proiectului și o conexiune stabilă la Internet.

Pentru a putea participa la hackathon este necesar să faci parte dintr-o echipă, înscrierea individuală nefiind valabilă.

Da, pentru a putea participa la Accessibility Hackathon este nevoie ca în momentul înscrierii participanții să aibă împlinită vârsta minimă de 18 ani.

Echipele eligibile pentru înscrierea în cadrul Accessibility Hackathon vor avea între 3 și 6 membri.

Pe tot parcursul hackathon-ului vei putea apela la sfaturilor mentorilor implicați în Accessibility Hackathon. Mentorii vor include profesioniști din trei categorii precum: business, ONG-uri/comunități și dezvoltare software. Odată acceptat în competiție, organzatorii te vor anunța care vor fi modalitățile prin care vei putea intra în contact cu mentorii.

Aveți altă întrebare? Contact

Lasă-ne întrebarea aici și îți vom răspunde cât mai curând posibil