Text Alternativ:Logoul echipei Second Breakfast A11y, cu o reprezentare rupestră a speciei umane alături de un ou ochi, pentru că toți suntem mai buni după un mic dejun sănătos. Imaginea include și următorul text: "Nu știm noi cum stă treaba cu logourile, dar știm cum să facem lumea mai accesibilă. Începând cu textul alternativ al acestei imagini.", urmat de o față zâmbitoare și de #SecondBreakfastA11y.

Știm că scrierea unui CV reprezintă o provocare pentru oricine, cu atât mai mult pentru persoanele cu dizabilități.

 

Primul pas este întotdeauna cel mai dificil și, de aceea, soluția noastră își propune să creeze un flux ușor de înțeles și urmărit de către utilizatori, indiferent dacă aceștia au dizabilități sau nu, rezultând într-un CV care să poată fi simplu de trimis către orice companie.

 

Noi suntem Alexandra Velicu, Andrei Harnagea și Ștefan Drăgoi. Împreună însumăm peste 10 ani de experiență în creare de conținut accesibil și avem nevoie de votul tău de încredere, pentru a le oferi viitorilor angajați o experiență cât mai plăcută și accesibilă în demersul de a face o primă impresie excelentă în fața potențialilor angajatori.

 

Votează și ajută-ne să le oferim șanse egale pentru un viitor mai bun împreună. :)

 

#RomaniaAccesibila #SanseEgale